blog-post-image-05

Защо определени клиенти предпочитат и търсят бижута със специфичен дизайн?

Ние сме бранд, който предлага както готови продукти, така и бижута с личен, специфичен, персонален дизайн. И това всъщност ни прави уникални в нашата сфера.

Изработваме т.нар. custom design jewelry или бижута с индивидуален дизнайн.

Зададохме следния въпрос на част от нашите клиенти: Защо предпочитат и търсят бижута със специфичен дизайн?

Получихме МНОГО отговори, в които си пролича, че мотивите на всички са изключително близки и могат да се обобщят в 10 основни причини:

1 —Положителни препоръки от клиенти: много хора отговориха с това и всъщност беше доста изненадващо. Хората не  искат да видят само добре снимани бижута. Те търсят мнението и препоръката на нашите по-опитни клиенти. Точно заради това, ние винаги оценяваме, когато нашите клиенти отделят от времето си за реалистичен feedback или обратна връзка в нашите социални мрежи. Благодарим.  

2 — Самият дизайн: трябва да бъде уникален, не супер модерен и не нещо, което се произвежда във фабрика. Хората отбелязаха, че обичат различните чупки и форми в бижуто си, но най-вече обожават ръчната изработка, която ние предлагаме. Дизайн т.нар out of the box или извън кутията на традиционното мислене. Добри сме в това.

3 — Оригиналност: това беше ключова дума, която продължаваше да се появява в отговорите.

4 — Качество: друг ключов компонент е качеството и често се споменава ръчното производство от качествени метали – злато и сребро. Хората искат бижута, с които могат да се чувстват уверени, когато инвестират в тях и знаят, че ще издържат повече от цял живот.

5 — Личните нотки на бижутера: с това се има предвид части от бижута, които, когато ги видите, знаете точно кой ги е създал.

6 — Майсторът като човек: това не беше най-популярния отговор, но видяхме различни негови интерпретации. Хората искат да взаимодействат и да усетят връзка с бижутера, от когото купуват. Точно затова ние създадохме нашите социални мрежи и варианти да консултираме нашите клиенти, от всички точки на планетата. Водим видео разговори, изпращаме визуализации и просто общуваме на приятелско ниво.

7 — Използване на въображение в дизайна: хората искат да видят собственото си въображение, използвано по оригинален начин. Нашите клиенти разгръщат това въображение пред бижутера, а той го моделира в 3D дизайн и го създава от злато или сребро. Процесът е красив, а резултатът е с личен принос на клиента.

8 — Лесен и удобен за носене: комфортът е ключов, но това не е единственият аспект на този компонент. Хората искат бижутата им да се съчетават успешно с това, което вече носят…нещо, което могат да смесват и съчетават с други техни бижута и стила си като цяло.

9 —Уебсайт: Това определиха за ключово, разбира се. Ние имаме уебсайт с лесна навигация и секции, където да намерите вече готови продукти или да намерите лесен достъп за комуникация с нас. Бижутерът ще ви обърне персонално внимание, за да достигнете бързо и лесно до бижуто от мечтите си от злато или сребро.

10 — Дълголетие: както на самите бижута, така и на марката. Хората не искат да носят марка, която е тук един ден и си отива на следващия. Нашето ново име е родено от новата ера в бижутерията, в която навлизаме: 3D дизайните, предварителната визуализация, дистанционното обслужване и други. Но всеки, който ни познава добре знае, че ние сме пазара повече от 30 години, а бижутерите при нас са вече две поколения в занаята.  Що се отнася до самите бижута, изделието трябва да бъде издръжливо и устойчиво, както като качество, така и като стил.

Споделете тази публикация

Shopping Cart