Услуги

В работилницата/ателието на Deserved Jewelry можете както да поправите, преработите
и освежите Вашите бижута, така и да създадете бижуто на мечтите си!

Поръчкови Модели

Изработваме поръчкови модели бижута от злато или сребро по индивидуален дизайн на клиента. Ако сте видели пръстен, колие или друго бижу, което Ви е харесало и искате да го имате, ние можем да реализираме желанието Ви. При нас можете да поръчате годежни пръстени по индивидуален дизайн, класически брачни халки, които да персонализираме допълнително с гравиране на ръка. Използваме и 3D принтер за създаване на Вашите уникални поръчкови модели бижута.

Ремонти

Извършваме качествен и бърз ремонт на бижута от злато и сребро: скъсяване или поправка на скъсани колиета, синджири и гривни, поправка или замяна на счупени или изкривени закопчалки, смяна на нитове, монтаж и демонтаж на скъпоценни или полускъпоценни камъни и перли, запояване и др. Освен всякакъв вид ремонт на бижута, извършваме и заварка на очила с метална рамка.

Оразмеряване

При нас можете да направите корекция на размер на пръстени – разширяване или стесняване. Ще определим точния Ви размер и в зависимост от нуждата, ще променим размера на бижуто Ви като запазим изцяло визията и блясъка му. Извършваме и корекция на размер на синджири и гривни – предимно скъсяване.

Поддръжка

Ако искате бижутата Ви да изглеждат като нови и да са искрящи, можем да ги почистим и да възстановим блясъка им. Предлагаме цялостна поддръжка на бижута – както на сребърни, така и на златни бижута: почистване – механично и чрез специални киселини; полиране – за премахване на драскотини и наранявания; придаване на перфектен блясък. Препоръчваме професионалната поддръжка на бижута да се извършва всяка година.

Изкупуване

Изкупуваме златни и сребърни бижута на атрактивни цени! Заплащането е на грам. Изкупуване на сребро – проба 925. Изкупуване на злато от всички карати: 8 карата – проба 333, 12 карата – проба 500; 14 карата – проба 585; 18 карата – проба 750; 20 карата – проба 833; 22 карата – проба 916; 24 карата – проба 999.9. Изкупуване на злато и сребро осъществяваме само на място във физическия ни магазин

Поставяне на камъни

Daneva Jewelry предлага и поставяне на камъни на всякакви бижута. Независимо дали имате паднал камък на обеца или искате да замените стария камък на пръстена си с нов и в друг цвят, ние ще възстановим или обновим Вашето бижу. Предлагаме поставяне на камъни в различни цветове и форми – полускъпоценни и скъпоценни, включително и диаманти. Също така можем и да създадем бижу около камък.

Позлатяване/Родиране

Ако сте решили, че искате да позлатите/родирате ваше собствено, старо или потъмняло бижу от сребро или друг материал, можете да се обърнете към нас. Можете да дойдете лично, за да ни донесете вашия артикул за позлата/родиране или да ни го изпратите с предварителна уговорка през контактната форма. Освен това, всяко едно от нашите сребърни бижута в сайта или по персонална ваша поръчка, може да бъде позлатено с 24 каратова позлата при ваше желание. Разгледайте какви са предимствата на решението да позлатите сребро в нашия БЛОГ

Гравиране

При нас може да персонализирате вашето бижу с гравиране на име, дата, снимка, лого, картинка или текст по избор. предлагаме прецизно гравиране на висулки, колиета и гривни изработени от злато, сребро и други метали с модерен професионален лазер.

Не е нужно гравюрата винаги да е скрита. Предлагаме бижута, специално предназначени за персонализиране – колие с медальон, върху който има възможност за гравюра, гривни за гравиране и дизайни по ваша идея.

Shopping Cart