blog-post

Две хиляди двадесет и първа!

Не знаем какво ще се случи през 2021. Изминалата година ни доказа, че предизвикателствата могат да променят нашето ежедневие. Предизвикателстовото 2020 тотално смаза нашето ежедневие.

Очакванията за тази обаче, са че ще върнем в офиса, в мола, в любимия си клуб и ще вечеряме навън с приятели.

Без значение дали от вкъщи пред лаптопа или на работното си място, това което носим има значение. На това залагат известните брандове и модните трендове през новата 2021 година в бижутерията. Компактни, практични, но отличаващи ни бижута. Висящи обеци, обеци с индивидуален, разчупен дизайн, пръстени с камъни в съчетание с нежно колие, ежедневен грим и позитивна нагласа ще ни подхождат перфектно, както навън, така и на работа. 

Става въпрос не само за даване на изявление – бижуто, което носиш показване това кой си всъщност.

Какви ти трендове за мода, ако сме в локдаун вкъщи?

 В реални условия имаме толкова много стимули. Сканираме хората много по-бързо, отколкото онлайн. На екрана обаче трябва да се концентрираме върху много малка част от човека и това, което носим ​​е от значение. Това, което другите виждат, когато те гледат на своя лаптоп е неразделна част от комуникацията помежду ви.

Така че без значение от къде, следвай тренда, добави си индивидуалност, дързост и стил. Завърши този стил с бижу от Daneva Jewelry.

Споделете тази публикация

Shopping Cart